05 april 2019

Meijer Colors@Home Nuland: Het ideale totaalconcept voor uw woning.

NULAND –Betreffende de historie van dit sprankelende bedrijf moet je 40 jaar terug in de tijd. 30 maart jl. was Meijer Colors@Home op de kop af veertig lentes jong.
Toentertijd was het een schildersbedrijf met daarbij een winkel onder leiding van Henny Meijer. Dochter Esther Korsten- Meijer werkzaam in de winkel sinds 1990, heeft na de overname in 2008 van de winkel, de touwtjes volledig in handen. Veertig jaar na dato heeft de winkel een complete metamorfose ondergaan. Woensdag 27 maart jl. was de officiële heropening.

door Jan van Ravenstein

De inrichting van de winkel oogt als een soort van concept van Meijer Colors@Home. Maar liefst zes verschillende harde en zacht uitvoeringen van vloerafwerking zijn in het geheel opgenomen. Maar ook behang en overige wanddecoraties, gordijnen, raamdecoraties, horren en zonwering zijn opgenomen in het bestaande interieur. Een staal vakmanschap dat zijn weerga niet kent. “Het mooie van dit alles is dat we het voor 99% allemaal zelf met ons team hebben gedaan, de complete verbouwing. “Dikke complimenten aan iedereen, maar zeker een groots compliment in deze aan collega Belinda is op zijn plaats”, zegt Esther.

Advies op maat
Bescheidenheid siert een mens. Dit is zonder enige twijfel van toepassing op Esther, en ook op haar medewerkster/ collega Belinda. Hun vakmanschap uit zich niet in het van de daken schreeuwen van hun kunnen maar bewijzen ze met de meest uiteenlopende en vooral creatief passende interieur adviezen. Wie de hulp inroept van de dames, in zowel kleur, woninginrichting of stijl mag een passend advies verwachten. “Dit kan in de sfeervolle winkel maar ook bij de klant aan huis. De wens van de consument staat hierin centraal. Er wordt o.a. gekeken naar lichtinval, smaak, stijl, en ruimte. Samen komen we tot een passend advies”.
Wanneer de producten worden gekocht bij Esther is het advies gratis. Haar man, Bertie Korsten en een vaste groep ZZP-ers dragen zorg voor de uitvoering en montage van de materialen

Heropening
De heropening is een groots succes geweest. “Het was echt alleen maar genieten en we zijn overladen met complimenten. Heel erg leuk en ik wil iedereen daarvoor oprecht bedanken”, aldus een terecht trotse Esther Meijer. Nuland en verre omgeving is een prachtwinkel rijker. Met recht genoemd als: Meijer Colors@Home, het ideale totaalconcept voor uw woning. De winkel is van woensdag tot en met zaterdag geopend. Meer info: www.meijernuland.nl

Foto’s: Jan Forman

Foto's: