Opening VVV-informatiepunt in cc Servaes

HEESWIJK-DINTHER – Zoals al eerder aangekondigd zal er in gemeenschapshuis Servaes (naast de Dintherse kerk) een VVV-informatiepunt worden geopend waar u onder meer VVV-cadeaubonnen, wandel- en fietskaarten en leuke boekjes kunt kopen. Daarnaast zullen er ook gratis folders beschikbaar zijn over activiteiten en evenementen in Heeswijk-Dinther en de regio.

Ook voor de verkoop van streekproducten wil dit informatiepunt een mogelijkheid bieden. Het punt is open vanaf zaterdag 20 april. Openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 10.00 -16.00 uur en zaterdag van 10.00 – 14.00 uur. Op zondag en feestdagen is het informatiepunt gesloten. De officiële opening zal op een later moment plaatsvinden. Hierover kunt u nog een publicatie verwachten.

Bemensing

Een aantal vrijwilligers heeft zich enthousiast aangemeld om bezoekers van het VVV- informatiepunt te bemensen. Zij willen u helpen om de weg in het mooie dorp en de omgeving te leren kennen. De informatie kunt u vinden in de barzaal in gemeenschapshuis Servaes, waar hiervoor een mooie hoek is ingericht mede dankzij de plaatselijke ondernemers Dirk Heerkens en Bob Cranen.
Wilt u als ondernemer of organisatie uw activiteit of evenement onder de aandacht brengen dan kunt u folders afgeven bij Servaes. Voor het aanbieden van streekproducten graag contact opnemen met secretariaat@ccservaes.nl of telefonisch bij Elly v.d. Broek 06.42407562 en Tonny van der Ven 06.20216398.

Foto's:


0