Programma Tribute to Woodstock compleet

LOOSBROEK – Een gloednieuw festival, maar wél een dat gebaseerd is op een halve eeuw geschiedenis. Op zaterdag 1 juni is het festivalterrein in Loosbroek-Bernheze (NB) het decor van Tribute to Woodstock, een eerbetoon aan het legendarische Woodstock-festival dat in de magische zomer van 1969 in Bethel nabij New York plaatsvond.

Met de toevoeging van de drie gevierde tributebands van The Grateful Dead (door Deadly Grateful); Janis Joplin (door het Australische Full Tilt Janis) en Crosby, Stills, Nash & Young (door Déja Vu), is de line-up van Tribute To Woodstock nu volledig. Tijdens Tribute To Woodstock treden naast de vandaag aangekondigde acts ook nog tributes van Ten Years After (door Hundred Seventy Split -featuring original member Leon Lyons who played at Woodstock in 1969); Jimi Hendrix (door Julian Sas en band); Santana (door Santanico); The Band (door Le Band); The Who (door Substitute); Creedence Clearwater Revival (door Callahan Clearwater Revival) en Joe Cocker (door Back On Track) op.Behalve tien tributebands biedt dit outdoor evenement (met luxe camping) ook een uitgebreid randprogramma met onder meer een alom geliefde hippiemarkt, yoga-meditatie, bodypaint, cinema, een kunstexpo, kampvuur op de camping en met DJ’s die sixties muziek draaien.

De bezoekers zullen in een uniek love & peace-gevoel worden ondergedompeld door flower power-decors; een shisha lounge; een sixties kapper die bloemen in haren vlecht en speciale food & drinks. Ook de luxueuze camping Bedheaven zal een unieke en relaxte ‘summer of love’-vibe krijgen.

Regular Tickets (à €29,50) zijn beschikbaar via de website https://tributetowoodstock.nl/tickets.

.

Foto's:


0