15 april 2019

WHV verslaat Keldonk

LOOSBROEK – WHV heeft in een spannende wedstrijd moeizaam gewonnen van middenmoter Keldonk.

In de eerste helft was WHV de bovenliggende partij in een verder goede periode van beide zijden. Het spel golfde op en neer en beide ploegen kregen goede kansen, maar het was uiteindelijk WHV dat de score opende. In de 36e minuut was het Yorick vd Rakt die op rechts goed doorging en een loepzuivere voorzet op Thijs Lunenburg gaf. Die bedacht zich geen moment en schoot de bal van buiten de 16 keurig in het doel 1 – 0. Met deze stand werd de rust bereikt.
Na rust was het Keldonk dat fysiek WHV onder druk zette, waardoor de geel-zwarten weinig meer aan voetballen toe kwamen. Een enkele counter voor WHV leverde nog wel de grootste kans op maar de bal spatte op de lat weer het veld in. Keldonk probeerde het nog wel, maar gelukkig voor WHV stonden de verdediging en de goed keepende Somers hun mannetje en werd de 1 – 0 overwinning over de streep getrokken.
Hard werken levert dus wel degelijk punten op. Collectief was het een goede team prestatie wat hoop geeft voor de laatste wedstrijden, te beginnen as zaterdag om 18.00 uur uit bij VCO in Zeeland (Oventje).