Avond4daagse Balkum-Mirroi

BERLICUM – De jaarlijkse avond4daagse in Balkum & Mirroi wordt gehouden van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei. Er kan wederom 3, 5 of 10 km gelopen worden. De route van de 3 km wordt door kabouters aangegeven. De starttijden zijn tussen 18.00 en 18.30 uur, op dinsdag en vrijdag vanaf Dorpshuis de Moerkoal in Middelrode en op woensdag en donderdag vanaf de Theresiaschool in Berlicum. Alleen op vrijdag kunnen de 10-kmlopers al om 17.30 uur aan de wandel.

De voorinschrijving op locatie en via de scholen en kinderdagverblijven is voorbij. Uiteraard kan er op de eerste wandeldag ook nog worden ingeschreven, de kosten bedragen € 5,00 per persoon.
Er zijn weer nieuwe routes gemaakt en ook dit jaar worden de wandelaars verrast door muziekbandjes op verschillende plekken langs de route maar ook op de start- en finishlocatie.
Op maandagmiddag 20 mei om 14.00 uur wordt er zoals iedere week gewandeld met de bewoners van Berlerode. Daarna zijn alle bewoners van Berlerode vanaf 14.45 uur welkom in het restaurant voor een gezellig samenzijn inclusief een hapje en drankje en met muziek van Duo Hijmweej.

Foto's:


0