21 mei 2019

Be Quick verslaat degradatiekandidaat

NULAND – De wedstrijd van Be Quick tegen het Heeswijk-Dintherse Altior begon met een lekker zonnetje, maar al gauw kwam er onweer en af en toe regen tussendoor. Het bleek niet symbolisch voor Be Quick, want de club die nog om de titel strijdt, won met 16-6 van de vereniging die nog tegen degradatie vecht.

Be Quick begon fel en wist wat het te doen stond. Dat liet het ook meteen zien. Altior kwam de eerste 20 minuten niet aan scoren toe en Be Quick wist het gat wel te vinden. hierdoor kwam Be Quick op een voorsprong van 8-0. Daarna wist Altior pas te scoren. Maar Be Quick zette door. In de rust was het 11-2 voor de thuisploeg.
De tweede helft begon wat moeizaam en pas na 12 minuten was het eerste doelpunt van die helft gevallen. Be Quick kreeg veel kansen maar in de korf gooien bleek even lastiger te zijn dan de eerste helft. De dames pakten het wat later goed op en maakten de wedstrijd af met een eindstand van 16-6.

Volgende week speelt Be Quick tegen Rosolo, dat op de tweede plek staat.

Doelpunten: Kris Hanegraaf 7, Marlie Korsten en Joyce vd Leest beide 3, Anne Voets 2, Meggie vd Boom 1.

Foto's:


0