Brandweerman Sam gaat kamperen in Theater aan de Parade!

’S-HERTOGENBOSCH – Voor een nieuwe reddingsactie komt Brandweerman Sam op 5 oktober naar Theater aan de Parade. Samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en zijn vriendjes uit Piekepolder zal deze grote kinderheld te zien zijn in een nieuwe jeugdvoorstelling. Beleef samen met de familie dit spannende avontuur vol zang en dans.

In het bos bij Piekepolder leeft een zeldzaam diertje. Niemand heeft het ooit gezien. Brandweerman Sam gaat samen met Elvis en twee biologen op ontdekkingsreis om het diertje te vinden. De ondeugende Norbert Puk wil ook mee. Maar wanneer hij verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar. Gaat het Brandweerman Sam lukken om zijn vrienden op tijd te redden?

Kom verkleed

Brandweerman Sam nodigt iedereen uit om verkleed te komen als brandweerman of bosranger. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vriendjes naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet! Op 28 mei start de kaartverkoop voor Brandweerman Sam Live! Meer informatie is te vinden op www.theateraandeparade.nl

Foto: Prism Art & Design Limited

Foto's:


0