Dansschool The Urban Village keert terug naar Theater aan de Parade

’S-HERTOGENBOSCH – Na de succesvolle voorstelling The Four Elements in Theater aan de Parade komt danschool The Urban Village onder leiding van Kevin Mulders en Michelle van der Wiel dit jaar terug! Op 6 juli danst het gezelschap een compleet nieuwe voorstelling met een verrassend en fris verhaal.

Drie jaar geleden startten Kevin Mulders en Michelle van der Wiel in Sociaal Cultureel Centrum De Schans in Den Bosch hun grote droom: een dansschool. Waar ze toen begonnen met 40 leden, zijn ze nu uitgegroeid tot een dansschool met meer dan 250 leden. Omdat de dansschool zo hard groeide, gingen ze op zoek naar een eigen locatie. Sinds januari dansen zij in hun eigen pand van maar liefst 360m2 in Empel. Hier hebben zij de ruimte en mogelijkheid om de dansschool verder uit te breiden.

Most Wanted

In de nieuwe dansvoorstelling Most Wanted neemt The Urban Village het publiek mee terug in de tijd waarin mensen in een dagelijkse routine leefden. Een ons kent ons mentaliteit, waarin de vestiging van een nieuwe dansschool toch niet zo gewenst is. Het dorp keert The Urban Village de rug toe, maar samen staan ze sterk en ze geven zich niet zomaar gewonnen.
De show is gebaseerd op hun echte verhuizing. Drukte, de grote zoektocht en natuurlijk het vertrouwen winnen van de Bosschenaren.
The Urban Village is op zaterdag 6 juli om 13.30 & 17.30 uur te zien in Theater aan de Parade. Meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl.

Foto's:


0