Den Dungen ligt nog op schema

DEN DUNGEN – In Moergestel speelde Den Dungen tegen Audacia en deed met een 0-4 overwinning goede zaken in de strijd om de derde periode.

Den Dungen is bezig aan een mooie reeks. Het was al weer de achtste overwinning op een rij die geboekt werd. Al die wedstrijden de sterren van de hemel spelen, valt niet altijd mee. Dat gebeurde tegen Audacia ook niet, maar het resultaat is vooral van belang, omdat de Dungenaren hiermee op schema blijven voor de periodetitel die recht geeft op een plaats in de nacompetitie om promotie naar de derde klasse.

Sterke start

De sterke start van Den Dungen werd na een kwartier voetballen bekroond met een doelpunt van Tom Schuurmans: 1-0. Daarna stokte het bij Den Dungen en bood Audacia goed partij. Van uitgespeelde kansen was geen sprake meer.
Dat veranderde direct in de tweede helft. Audacia vocht voor een beter resultaat en zag tot drie keer toe goede inzetten door de Dungense keeper André van Grinsven verijdeld worden. Ook de paal stond nog een keer in de weg. Deze pech brak de thuisploeg uiteindelijk op. In de slotfase zag Den Dungen kans om een enigszins geflatteerde einduitslag op het bord te zetten. Jeffrey Sterks, Thomas van Lokven en Stijn Lamers troffen achtereenvolgens doel: 0-4.

Foto's:


0