Dungens Proeflokaal voor jong en oud

DEN DUNGEN – De tweede editie van Den Dungen Proeft komt eraan. Frans van der Waal, bedrijfsleider van Litserborg is enthousiast over de deelnemers. “Een lokale leverancier komt met proeverijen van asperges en aardbeien. Zo vers van het land!” vertelt hij. “En twee meiden met passie voor wijn komen met wijnen die ze zelf hebben ingekocht bij lokale wijnboeren. Dan krijg je niet alleen een lekker glas wijn maar ook een mooi verhaal erbij.”
Samen met professionele koks en hobbykoks uit Den Dungen en omgeving zorgen ze voor een gezellig proeflokaal op het plein voor Litserborg. Het varieert van Spaanse taarten tot cake-lolly’s. Iedereen is van harte welkom op zondag 19 mei van 15.00-19.00 uur. Met gekochte muntjes kun je proeven naar wens. Toegang is gratis.

Frans van der Waal. Foto: Wendy van Lijssel

Foto's:


0