Eat&Meet nieuw evenement

BERLICUM – Berlicum is een kersvers evenement rijker! Op 1 juni zal namelijk de eerste Eat & Meet plaatsvinden in Berlicum; een foodmarkt waarbij het – wat de naam al doet vermoeden – geheel draait om het ontmoeten van je buurtbewoners onder het genot van kleine gerechtjes.

Deze gerechten worden gemaakt door bewoners van Berlicum, die oorspronkelijk niet geboren zijn in Nederland. Sommige werden verliefd en volgden hun lief hiernaartoe, anderen zochten naar werk en hoopten het hier te vinden, terwijl weer anderen hier kwamen omdat het niet meer veilig was in hun geboorteland.
Enkele van deze inwoners laten ons kennis maken met typische lokale lekkernijen uit hun geboorteland. Want lekker eten en drinken verbroedert! Het evenement wordt van 15.00 tot 20.00 uur gehouden op het nieuwe terrein van De Culinaire Duizendpoot op De Enst 2 in Berlicum.
Krijg jij ook al trek? Op 1 juni kan er genoten worden van vele wereldgerechtjes (consumptie 1,50)! WIl je meehelpen tijdens deze dag of deelnemen? Neem dan contact op met de organisatie via eatenmeet@hotmail.com of kijk op de facebookpagina!

Foto's:


0