Jaarconcert Gospelpopkoor Spirit

BERLICUM – In Den Durpsherd in Berlicum vindt op zaterdag 25 mei om 20.00 uur het jaarconcert van Gospelpopkoor Spirit plaats.Onder leiding van de kundige en enthousiaste dirigent Wilma van der Schoot verzorgt Spirit veelzijdige optredens met daarin de afwisseling van twee heel verschillende muziekbelevingen: gospel en pop. Gospel zoals gebracht door de grote black-gospelkoren en pop met de meerstemmigheid zoals Spirit die kan brengen. Spirit wordt begeleid door haar eigen live-band.

De ruim 60 leden van Spirit komen uit de regio ’s-Hertogenbosch en vertegenwoordigen een veelheid aan stemsoorten van lage bas tot hoge sopraan. Voeg daar de door de dirigente vaak zelf geschreven koorarrangementen aan toe en je komt tot een prachtig en uniek geluid.

Feestelijke mix

Het komende jaarconcert belooft weer een feest te worden, een mooie mix van gospel en pop, oude nummers en fonkelnieuw repertoire. Op het programma staan onder andere nummers van Aretha Franklin, Queen en Christina Aguilera.

Kom ook genieten van en met Spirit! De entree bedraagt € 10,=.
Kaarten reserveren kan via info@spiritgospelpop.nl

Foto's:


S