Jouw kunstwerk in fietstunnels?

DEN DUNGEN – Op de fiets van Den Dungen naar Sint-Michielgestel, of omgekeerd, passeer je de rotonde onder de N617 en rijd je door twee van de drie tunnels onder de doorgaande weg door. Volgens Marc Spanjers, kunstenaar, zijn deze tunnels ideaal voor muurschilderingen en graffiti. Dat is nu ook al een beetje te zien, maar Marc wil graag samen met de inwoners van Den Dungen en Sint-Michielsgestel aan de slag om er echt iets moois van te maken.

Hoe leuk is het om, elke keer als je naar Sint-Michielsgestel of Den Dungen fietst, door een kleurrijke tunnel met allerlei mooie kunstwerken te rijden? En nog leuker is het als daar ook een stukje van jezelf bij is. En dat kan, want iedereen kan meehelpen onder begeleiding van Marc. Het streven is om eind augustus/begin september te gaan schilderen en spuiten.

Inbreng leveren

Maar het gaat nog verder, want eerst moet er een ontwerp gemaakt worden. Daar mag iedereen zijn of haar inbreng voor leveren. Wat vind jij dat er per se te zien moet zijn in één van de tunnels? Welk onderwerp, beeld of idee mag absoluut niet ontbreken? Op basis van alles wat er wordt ingebracht, maakt Marc een ontwerp. Je idee, tekening of afbeelding kan je tot en met 13 juni mailen naar tunnelart617@sint-michielsgestel.nl.

Foto's:


0