Nog paar plaatsen beschikbaar bij Six-Day Voetbaltoernooi

SINT-MICHIELSGESTEL – Carnavalsvereniging De Meute verzorgt op zondag 16 juni voor de 41e keer hetSix-Day Voetbaltoernooi. Het jaarlijkse terugkerend voetbaltoernooi dat bekend staat om z’n gezelligheid, sportiviteit en muzikaliteit.

Al enige jaren wordt het toernooi gespeeld op 9 (mini)velden met 9 poules, waarvan 7x algemene poules,
1x damespoule en 1x 35 poule. De allerlaatste plaatsen zijn nog beschikbaar, zowel voor de algemene poule als de 35 poule (de damespoule zit al vol). Ben jij een voetballiefhebber en houd je van gezelligheid, verzamel dan al je vrienden om een team samen te stellen (minimaal 6 personen). Inschrijven kan via de website www.demeute.nl!!

Startsignaal

Vanaf 09.00 uur zal het startsignaal klinken voor de vele mini wedstrijden op weg naar de winnaar van deze editie! Wie wint de ‘Toon van Breugel Wisseltrofee’? Muzikaal zal de ochtend op geluisterd worden door ‘De Wiellander- Muzikanten’. Vanaf 14.00 uur speelt de Six-Day Huisband ‘Anderkovver’.

Door de fusie van de Gestelse voetbalverenigingen naar SCG’18 is dit de laatste editie op Sportpark Heidelust. Vele jaren zijn is het toernooi gastvrij ontvangen door SCI.

Foto's:


0