Nolsen Accountancy blijft groeien en verhuist naar Saffierborch

ROSMALEN – Vier jaar geleden begon Chantal Nolsen na 17 jaar ervaring haar eigen accountantskantoor. Ze begon als accountant met kantoor aan huis maar daar barstte de zaken al snel uit hun voegen. Na een verhuizing naar een bedrijfsverzamelgebouw in De Herven en het aannemen van een eerste personeelslid, maakt Nolsen eerst nog een tussenstap op de bovenverdieping aan de Saffierborch 18 maar is nu gevestigd aan de Saffierborch 20.

Chantal over de verhuizing: “In het nieuwe kantoor hebben we ruimte voor extra werkplekken en zitten we ook op de begane grond met een mooie spreekruimte.
De dienstverlening van Nolsen Accountancy is breed. Dagelijkse administratie bij klanten op kantoor of vanuit de Saffierborch 20, maar ook complexe vraagstukken en fiscale advisering vindt plaats bij Nolsen. Het doel is om iedere ondernemer te ontzorgen, zodat die ondernemer vrij is om ook echt te ondernemen. Chantal: “De boekhouding en fiscale jaarafwikkeling is voor veel ondernemers een klus die het liefst wordt uitgesteld. Ik ontzorg hierin, en zorg dat de ondernemer zijn/haar agenda en hoofd echt vrij heeft om lekker te ondernemen in zijn/haar eigen vakgebied”. Naast het ontzorgen is het persoonlijke contact heel belangrijk: niet alleen de dagelijkse cijfers doen ertoe, maar ook het persoonlijk contact met de ondernemer, hierdoor kunnen we een bedrijfsadvies voor de korte en lange termijn geven.

Ontzorging en persoonlijk contact zijn een succesformule gebleken, want steeds meer ondernemers uit Rosmalen en daarbuiten weten Nolsen Accountancy te vinden. Dat is waarom we in zo’n korte tijd al zulke mooie en grote stappen hebben kunnen zetten. Iedere ondernemer die wil weten hoe het voor zijn/haar onderneming net even beter kan, kan bij Nolsen Accountancy terecht.

Foto's:


0