Prijswinnaars moederdagactie

SINT-MICHIELSGESTEL – Het centrum van Sint-Michielsgestel ondergaat momenteel een gigantische metamorfose. En dat stimuleert de winkeliers tot samenwerking. Als we de jaarlijkse Sinterklaasactie even niet meetellen, hadden ze de vorige week voor het eerst in minstens dertig jaar een gezamenlijke actie. In dit geval rondom moederdag.

Zeventien winkels deden mee, zeventien prijswinnaars kregen zaterdagochtend een goodybag ter waarde van maar liefst 170 euro overhandigd. Ze verzamelden zich rond het middaguur. Bijna allemaal, een enkeling was een weekeindje weg.
Presentator Piet van Esch noemde het ‘een spontane actie, die met een beetje hulp van de gemeente tot stand kwam’. Het is de eerste, maar zeker niet de laatste, want het is de bedoeling dat de winkeliers meer gaan samenwerken. Van Esch was heel tevreden met de eersteling. “We kregen veel leuke reacties.”

Prijswinnaars en deelnemende winkeliers bij de oude toren

Foto's:


0