The Fabulous Sound of the Sixties

ROSMALEN – Zondagmiddag 26 mei kunnen liefhebbers van muziek uit de Sixties terecht in De Kentering te Rosmalen voor optredens van Jan de Hont & De Maskers (voorheen ZZ & De Maskers), The Rocking Navigators en Soundmixwinnaar Ad Swart met A Tribute to Roy Orbison.

Er zijn CD- en Vinylplatenstands en elke tiende bezoeker ontvangt een leuke attentie. De Maskers spelen al hun hits uit de jaren 60 zoals o.a. Ik Heb Genoeg Van Jou, Shake Hands en het -voor die tijd- opvallende Dracula. Het door Jan de Hont bewerkte en met De Maskers opgenomen La Comparsa is inmiddels een klassieker en tot op heden het meest aangevraagde nummer bij het radioprogramma Arbeidsvitaminen. Het staat al jarenlang op een hoge positie
in de Radio 5 Evergreen Top 1000 en was achttien jaar lang de enige Nederlandse gitaarhit in de Top 2000.
Ook geen onbekenden in het Sixties circuit zijn The Rocking Navigators. Met hun mix van dansbare Rock & Roll behoren zij tot één van de beste coverbands in Nederland. Ad Swart, in zijn rol als Roy Orbison, was een van de éérste Soundmixshow winnaars. Hij trad op in Nederland en toerde langs alle Engelse en Amerikaanse bases in Europa. De presentatie is in handen van Hans Vrielink. Zaal open: 14.00 uur. Aanvang: 14.30 uur. Entree 8 euro.

Foto's:


0