21 mei 2019

Vrienden van W.I.K. concert

GEFFEN – Het Vrienden van W.I.K.-concert wordt op zaterdagavond 25 mei gehouden in de Koppellinck aan de Kloosterstraat 6in Geffen. Dit jaarlijkse concert wordt speciaal georganiseerd voor alle donateurs en trouwe fans van muziekvereniging Willen Is Kunnen. Alle onderdelen van W.I.K. zullen zich presenteren, zodat het publiek een afwisselend en avondvullend programma krijgt voorgeschoteld. Aanvang is 20.00 uur en entree is gratis.

Zowel de slagwerkgroep, het studieorkest als het fanfareorkest brengen prachtige muziekstukken ten gehore en de majorettes showen hun verschillende dansen. De bar is open voor de nodige hapjes en drankjes.
Tijdens het concert wordt bekend gemaakt wie in de prijzen is gevallen met de donateursactie. Wil je nog kans maken op onze leuke prijzen? Ook op de avond zelf kunt je nog loten kopen. De uitslag wordt later gepubliceerd in de Torenklanken.

Willen is Kunnen

Foto's:


0