Weteringpop 25 mei 2019

VINKEL – De afgelopen maanden is er al hard gewerkt aan de editie van 2019 van Weteringpop. Na een pauze van 6 maanden zijn ze met z’n 8-en weer om de Stalreep-tafel gaan zitten en gaan bedenken hoe Weteringpop 2019 er uit moet zien. Ideeën over aankleding, bands, wc’s, fietsenstalling, kapstokken en verlichting. En het daar dan samen over eens worden! Maar we zijn er uit en Weteringpop 2019 belooft weer een mooi feest te worden.

De bands die gaan optreden: Friday night at John, Rendak Boys, Fat Boys nie Slim, Silly Putty, Undone Dishes en Exploit. De komende weken zijn ze druk met de voorbereiding van de aankleding van het veld. De wens is om weer een mooie festivalterrein op te bouwen. Op het festivalterrein aan de Brugstraat 69 zijn inmiddels de letters van Weteringpop geplaatst. Hier zijn ze erg trots op, een prachtig kunstwerk!
Nieuw dit jaar is dat er voor de kinderen een speciale plek wordt ingericht, hun eigen Weteringpopdisco!
Nog een verandering: dit jaar wordt er een uur eerder gestart. De opening is dit jaar om 15.00 uur en ook dit jaar zal Antje het officiële startschot geven.
Iedereen 25 mei vrijhouden, want Weteringpop 2019 wil je niet missen!

Foto's:


0