WHV verliest nipt

LOOSBROEK – In een spannende en leuke wedstrijd heeft WHV een keurige partij gespeeld tegen een van de betere ploegen: Rood Wit 62 uit Helmond. De wedstrijd eindigde in nipt verlies: 3-4.

WHV begon goed en na 2 minuten was het al 1 – 0 door een mooi doelpunt van Yorick vd Rakt op aangeven van tweelingbroer Jurien van de Rakt. Rood Wit 62 was verbaasd door de goede opening van WHV, maar nam het heft in handen en WHV werd op eigen helft teruggedrongen. WHV kwam er enkele keren gevaarlijk uit, maar de keeper en de paal bij een poging van Roel Lunenburg stonden de 2 – 0 in de weg.
En als WHV niet scoort, dan scoort de tegenstander. In de 28e minuut was het Roel Merkx die de 1 – 1 maakte na een bal die voor zijn voeten werd gekopt en vervolgens uit de draai in het doel werkte. Tot aan de rust ging het leuk op en neer met een beter voetballend Rood Wit 62 en een goed verdedigend WHV.
Na rust kwam Rood Wit 62 beter uit de kleedkamer en in de 49e minuut scoorde Ezzo de 1 – 2. WHV probeerde het maar de Helmonders waren de bovenliggende ploeg. In de 69e minuut leek de wedstrijd beslist door een doelpunt van Amin 1 – 3.

Karakter

WHV toonde karakter en in de 70e minuut was het Ramon Kezer op aangeven van Tim Buunen die de 2 – 3 scoorde. Hierna was het de ene na de andere kans voor beide partijen. In de 82e minuut maakte Rens Smulders de 2 – 4 voor Rood Wit.
WHV gaf niet op en in de 90e minuut raakte Thijs Lunenburg doelman Wessel Knapen en in de rebound was het debutant Mart Kanters die de 3 – 4 scoorde.
Al met al een hele leuke wedstrijd met 7 goals. Ook Quint Pruijssers maakte bij WHV zijn debuut. Helaas geen punten voor WHV maar het vertoonde spel was uitstekend. Volgende week uit naar Odiliapeel en dan kijken we of we het vertoonde spel voortgezet kan worden.

Foto's:


0