Aanmeldingen 42ste KOM – Festival Rosmalen

ROSMALEN – Zondag 8 september organiseert de Ondernemersverenging KOM Rosmalen het 42e KOM-Festival. Deze dag zal weer bol staan van vele activiteiten. Behalve de winkeliers zullen ook verenigingen, bedrijven, hobbyisten en Charitatieve instellingen hieraan deelnemen. Verder zijn er ook diverse podia met muziek en vele kinderactiviteiten. Voor informatie kunt u kijken op: www.beleefrosmalen.nl.

Men kan zich nu eventuele aanmeldingen als u een compleet opgezet kraam wilt huren , of eventueel zich anders wil presenteren.
De gevestigde ondernemers in de KOM hebben allen hun winkels open. De horeca heeft zijn terrassen uit staan bij de diverse podia in het centrum van Rosmalen. Het is jaarlijks een geweldig gezellig feest voor iedereen met min.125 deelnemers en is gratis toegankelijk. Parkeren is ook gratis op de diverse parkeer terreinen. Aanmeldingen via e-mail: kom@beleefrosmalen.nl of inschrijving formulier af te halen bij Ronald Moonen Modeschoenen, Dorpsstraat 33 te Rosmalen

Foto's:


0