Atelierroute Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Dit jaar gaat in september de vijfde editie van de Atelierroute Sint Michielsgestel van start. De route is gepland op zaterdag 14 september, zondag 15 september, zaterdag 21 september en zondag 22 september van 12 tot 17 uur.

In dit lustrumjaar hebben veel deelnemers zich ingeschreven. Er is een ruim aanbod van kunstdisciplines, technieken en locaties. De komende maanden zullen nog diverse plannen uitgewerkt worden. Zo wordt b.v. gedacht aan plattegronden, die uitnodigen tot een bezoek in combinatie met een fietsroute. Noteer de data van de route nu al in je agenda, zodat u hem niet zal vergeten! Enkele deelnemers stellen zich nu aan u voor.

Els Verschuren, Gemonde

Nieuwsgierig, creatief en verbonden met mijn omgeving heb ik al in de afgelopen jaren diverse media gebruikt om te tonen wat er bij mij leeft. In de laatste jaren is het accent meer en meer komen liggen bij het aangaan van de verbinding met het land waar ik woon en de kracht die daaruit komt. Vol van ideeën en inspiratie voor de mogelijkheden zal ik je hiervan deelgenoot maken. Kleur in de natuur is het thema.

Nelleke de Noo, Gemonde

Als veelzijdig kunstenaar heb ik na omzwervingen door binnen en buitenland me weer gevestigd in het Brabantse. Eigenzinnig en zuiver in mijn handelen en gedachtengoed maak ik kunst die ik deel met anderen om hen terug te laten leiden naar hun levensdoel en zielenkracht. Mijn lijn met lichtcodes zijn daar in alles op gericht. Op linnen, ikonenhout geschilderd met (blad)goud en prints op papier, geeft ik de code van een persoon of een levensthema weer.

Marlous Meis, Den Dungen

Ik ben 38 jaar en 6 jaar geleden mijn atelier MeiStijl begonnen. Ik maak werken met garen (yarn art) en ik geef haakcursussen. Mijn passie is garen en draden in alle vormen en kleuren. Vanuit mijn creatieve opleiding heb ik geleerd om gebruik te maken van diverse media. Denk hierbij aan haken, breien, weven, macramé en het spinnen van garen. Het is voor mij de kunst om alle garens tot een geheel te maken. Ik nodig u uit om een kijkje te nemen in mijn atelier. Hier toon ik mijn werk tijdens de atelierroute.

De organisatie houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen. Kijk ook eens op de website www.atelierroutesintmichielsgestel.nl en u kunt de Atelierroute volgen op facebook en Instagram.

Foto's:


0