Cabaretière met band in De Kersouwe

HEESWIJK-DINTHER – Zaterdag 22 juni speelt Eva Crutzen om 21.00 uur ‘Opslaan als’ in Natuurtheater de Kersouwe. Deze avond kan u gaan genieten van haar grappen én haar muzikale talenten. In haar cabaretvoorstelling ‘Opslaan als’ neemt muziek sowieso een belangrijke rol in, maar speciaal dit keer neemt ze ook haar eigen band mee.

Eva’s voorstelling ‘Opslaan als’ is een persoonlijk programma over herinneringen: waarom onthoud je de teksten van Ruth Jacott, maar vergeet je de geur van iemand die er niet meer is? Haar voorstelling is een snelle en levendige verzameling sketches, verhalen, personages en liedjes ondersteunt door haar eigen band.

Om Eva Crutzen kun je niet meer heen. Met haar energieke verschijning, goede grappen en haar talent voor typetjes – ook in het TV-programma Klikbeet – is ze een jonge ster aan het cabaretfirmament die met niemand te vergelijken is.

Voor meer informatie en kaarten: www.kersouwe.nl

Foto's:


A