De hardlopers van het nieuwe theaterseizoen van Theater aan de Parade

’S-HERTOGENBOSCH – De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van Theater aan de Parade is op 4 juni van start gegaan. Het programma bestaat uit meer dan 240 (inter)nationale en lokale voorstellingen. Van gevestigde artiesten tot aanstormend talent en van bekende juweeltjes tot ongepolijste diamanten. Welke hardlopers mag u komend seizoen absoluut niet missen? Bestel uw kaarten voordat het te laat is!

Youp van ’t Hek – Met de kennis van nu

Wo 27 november, do 28 november, vr 29 november. De ongekroonde koning van het cabaret is nog altijd even scherpzinnig als altijd. In zijn voorstelling Met de kennis van nu informeert een 16-jarige scholier bij Youp hoe hij cabaretier kan worden. De goede man heeft veertig jaar ervaring. Youp legt dat voorzichtig uit en blikt met de jongen terug op zijn eigen schuchtere begin.

The Analogues – Abbey Road

Di 14 april
Na eerdere uitverkochte tours met integrale vertolkingen van verschillende The Beatles-albums, komen The Analogues nu naar Den Bosch met ‘Abbey Road’, het laatste volwaardige album van The Beatles. Het iconische album staat bomvol hits die iedereen kan meezingen: Come Together, Octopus’s Garden, Here Comes the Sun en Something’

Ellen ten Damme – Casablanca

Wo 13 november
Een muzikale, zinnenprikkelende reis met spannende en exotische ontmoetingen. Met muziek van onder andere Edith Piaf, Francoise Hardy en Charles Aznavour, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker vormt Casablanca een spannende mix van culturen. Français met een vleugje Arabique, laat dat maar aan Ellen over!

Ali B – Koorts 2.0

Vr 22 mei
In Koorts 2.0 zijn er talloze onderwerpen waar Ali B zijn licht op wil laten schijnen. Een avond vol grappen over zowel persoonlijke als maatschappelijke zaken, waarbij zijn optimisme het nog altijd wint van zijn bezorgdheid.

Patrick Laureij – Nederlands Hoop

Do 27 februari, vr 28 februari
Patrick Laureij verovert in rap tempo het hart van menig cabaretliefhebber. Nu komt hij met zijn gitzwarte humor naar ’s-Hertogenbosch met zijn show Nederlands Hoop.

Lenette van Dongen – Paradijskleier

Vr 17 januari
In haar show Paradijskleier laat Lenette haar bezoekers op een hilarische wijze weer verliefd worden op hun eigen werkelijkheid. Niet langer uitgeput op de bank gevangen tussen droom en werkelijkheid. Want saai is het nieuwe spannend!

Alex Klaasen – Showponies 2

Vr 24 januari, za 25 januari
In deze voorstelling staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, je gaat genieten van Alzheimer de musical, een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een achtstemmige jodel-symfonie en nog veel meer…

Tania Kross – Van Mozart tot Madonna

Vr 20 december
Van Mozart tot Madonna is een verrassende reis door de geschiedenis van achttiende-eeuwse wonderkinderen tot hedendaagse popprinsessen; een muzikale ode aan hen die zich onsterfelijk maakten met hun prachtige muziek.

Claudia de Breij – #Nu

Do 06 februari, vr 07 februari, za 08 februari
Een muzikale cabaretvoorstelling door een van de grootste vrouwelijke Nederlandse cabaretiers. Recensenten zijn het met elkaar eens: dit is de beste show uit de carrière van Claudia. Persoonlijk, recht voor z’n raap en hilarisch. #Nu mag je niet missen!

Huub Stapel – Het Huwelijk

Di 14 januari
Een intrigerende solovoorstelling van Huub Stapel. Een heerlijk avondje uit voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

Kaarten zijn te bestellen op theateraandeparade.nl. Word vriend van Theater aan de Parade en koop uw kaarten met extra korting. Meer info op de website.

Youp van ’t Hek / foto: Bob Bronshoff

Foto's:


N