De kaartverkoop van Theater aan de Parade is gestart!

’S-HERTOGENBOSCH – Youp van ’t Hek, Scapino Ballet Rotterdam, Guido Weijers, Huub Stapel en philharmonie zuidnederland. Het zijn enkele grote namen die hun opwachting maken bij Theater aan de Parade in het nieuwe theaterseizoen. De verkoop is inmiddels gestart.

Het veelzijdige aanbod biedt voor ieder wat wils. Jandino Asporaat, Robèrt van Beckhoven, Tjitske Reidinga en Nederlands Dans Theater 2 (NDT2) laten het publiek lachen, proeven, beleven en genieten. Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess staan op het programma met een spetterende show waar Theater aan de Parade weer een fantastische Ladies Night omheen organiseert. Ook voor de jeugd is er genoeg te beleven. Zo komen Ernst en Bobbie, Juf Roos, Doornroosje en Dolfje Weerwolfje een spetterende show geven voor alle jonge bezoekers. En wie in is voor een avondje lachen, kan terecht bij Christel de Laat, Rundfunk of Maartje en Kine.

Lokale helden

De Bossche helden mogen ook zeker niet ontbreken en staan uiteraard weer op het programma. In september staat de Bossche Komeedie op het podium met de komedie ‘Rooie Rôze of Sperziebôôntjes?’ en zien we oud-toneelmeester Gé van Berkel met zijn ‘Theatrale Thriller Boldain BV’ maar liefst zes keer op het toneel. De Meierij Theaterproducties neemt met de voorstelling ‘Tussen hoop en stenen’ zijn publiek mee naar de gebeurtenissen rondom de bezetting en bevrijding van ’s-Hertogenbosch. Kortom, genoeg te beleven in het nieuwe seizoen! Meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl.

Onderschrift: Juf Roos gaat op vakantie, komend seizoen in Theater aan de Parade

Foto's:


J