Grand Café van PERRON-3 in nieuw jasje gestoken

ROSMALEN – PERRON-3 bestaat dit jaar 10 jaar en het interieur van het Grand Café was dus al even oud. Tijd voor een kleine make-over met groot effect. Bezoekers die bij PERRON-3 het Grand Café inlopen ervaren het direct: het voelt sfeervoller en warmer, medewerkers staan te stralen achter de nieuwe gouden bar.

Het interieur vormt meer één geheel dan voorheen. Er zijn ook meer zitplekken nu, zowel losse tafeltjes als grote stoere tafels met comfortabele rijk gestoffeerde stoelen. Het verhoogde zithoekje met de gouden Chesterfield-bank is – samen met de lampen erboven – echt de eyecatcher van het Grand Café geworden. Gasten zullen het nog fijner zullen vinden om hier af te spreken voor een voorstelling, of nog even na te borrelen na afloop.

PERRON-3 is met haar nieuwe Grand Café helemaal klaar voor het nieuwe theaterseizoen 2019-2020. Enkele namen die te zien zullen zijn: Guido Weijers, Jim van der Zee (winnaar The Voice of Holland), Joris Linssen & Caramba, Enge Buren, Alice in Wonderland (4+) en Hippe Gasten (6+). Daarnaast is ook veel lokaal talent te zien, zoals 2Stage, De Bossche Komeedie, Comedy Vibe en Lars van Tuijl met zijn Magic Show. Veel voorstellingen vind je al terug op onze website. De kaartverkoop van de voorstellingen via Theater aan de Parade start op 4 juni.

Op zaterdag 7 september zal PERRON-3 haar 10 jarig jubileum vieren met een feestelijk programma vol activiteiten. Binnenkort volgt hier meer informatie over, maar noteer de datum alvast in de agenda!

Agenda juni

Zondag 2 juni, 11.00 uur Filmbrunch met The Favourite, 6-9 juni: Theater Rodenborch College met Oliver Twist. Donderdag 6 juni, 20.15 uur film: Becoming Astrid. Donderdag 13 juni, 20.15 uur film: Bon Bini Holland 2. Donderdag 20 juni, 20.15 uur: filmdocu The Beatles, Eight Days A Week. Zondag 23 juni, 11.00 uur: filmplus De Bende van Os. Zondag 23 juni 12.00 en 15.00 uur, dans: Dance Action: At the Movies. Meer informatie, entreeprijzen en reserveren: www.perron-3.nl/agenda.
Met een theater, een filmzaal, de Bibliotheek, creatieve cursussen, muziekscholen, repetitiezalen en dansstudio’s onder één dak is PERRON-3 hét station voor iedereen.

Foto's:


0