Kerkzicht voor feest en alle overige zaken

NULAND –De plannen zijn ambitieus en beginnen hier en daar al vorm te krijgen. Arjan en Marisa zijn de nieuwe uitbaters van café/zaal Kerkzicht in Nuland. Ruim vijf jaar terug hebben ze samen Café Restaurant De Wildse Hut in Maren-Kessel (het Wild) overgenomen en met succes nieuw leven ingeblazen. Nuland stond al langer op het wensenlijstje van dit ondernemerspaar, ze moesten er even op wachten. Achteraf bezien kwam het goed van pas. Nu konden ze immers al hun energie en ideeën geven aan de Wildse Hut. Op dit moment loopt hun concept daar als een tierelier. “Alle ervaring, opgedaan bij de Wildse Hut, nemen we mee naar Nuland. Je hoeft het wiel nu eenmaal niet opnieuw uit te vinden. We hebben er reuze zin in”, aldus Arjan en Marisa.

Door Jan van Ravenstein

“We zijn al druk bezig op alle fronten. Zowel in het café als in de zaal. De feestagenda loopt al behoorlijk vol. Heel fijn om dat te ervaren, het geeft toch blijk van vertrouwen. De Nulandse jaarmarkt, Rondje Nuland, is een mooi moment voor een eerste presentatie van ons bedrijf. We pakken dan extra uit en laten ons van onze allerbeste kant zien. Ook voor dit feest kunnen we bogen op een hoop ervaring uit het Wild. Daar immers organiseren wij voor, bij en om ons café van vrijdag tot en met maandag het jaarlijks kermisfeest met attracties, overkapping en muziek. Jaarlijks is het daar in het 1e weekend van juli, volle bak. Dus ik heb alle vertrouwen in de Nulandse versie van dat alles”, zegt Arjan.

Feesten

Als rode draad door het verhaal van Arjan en Marisa loopt het woord: Feest. In het café, zaal of indien nodig, alle ruimtes bij elkaar. Alles kan en alles mag. Een afspraak per persoon of het afkoopverhaal, roept u maar, bij Kerkzicht is het altijd goed. Maar het allerbelangrijkste, en ze kunnen het niet genoeg benadrukken, is dat ze terug willen naar het feest van ‘toen’. Feesten met gevoel, service en kwaliteit. Feesten van 10 tot 400 personen. ‘Het juiste adres voor feest en alle overige zaken’. En dat alles naar de wens van de klant. Inmiddels hebben de eerste feesten en koffietafels, tot grote tevredenheid van de klant, ook al plaats gevonden.
Er is ervaren personeel aanwezig. Alle bereiding van welk gerecht dan ook, komt puur uit eigen keuken. Arjan: “Een feest moet sowieso zonder zorgen voor de feestelingen kunnen plaatsvinden en… Als het effe kan, betaalbaar zijn. Wij hebben voor elk wat wils”.

Rondje Nuland

Op 2e Pinksterdag staat Nuland in het teken van de jaarmarkt Rondje Nuland. Kerkzicht pakt in dat gehele Pinksterweekend (vanaf zaterdag tot en met maandag) groots en feestelijk uit. “We creëren een groot feestelijk overdekt terras inclusief een podium voor live muziek. Drie dagen lang feest”, zegt Marisa. Het weekend muziek programma: Zaterdag 8 juni, the Bandits aanvang 21.00 uur. Zondag 9 juni, WaijWard, aanvang 19.00 uur. Maandag tijdens Rondje Nuland, Livelike, aanvang 14.00 uur. De toegang is geheel gratis.

Foto's:


0