Mini-Gestel gaat op mini-ruimtereis (12 t/m 16 augustus)

SINT-MICHIELSGESTEL – Ook dit jaar is er weer een bouwdorp op het terrein “Kleine Ruwenberg” aan de Nieuwstraat. Mini-Gestel zal dit jaar in het teken staan van ruimte reis! Er wordt op avontuur gegaan als astronauten, op zoek naar marsmannetjes en aliens; op weg in het heelal tussen de sterren en planeten. Heb je altijd al eens gewichtloos willen zijn ? Roep dan je vriendjes en vriendinnetjes bijeen en maak alvast een plan voor jullie ruimteschip !

De poorten gaan open op maandag 12 augustus om 10.00 uur en op vrijdag 17 augustus om 12.30 uur wordt alles gesloopt. Vervolgens start om 18.00 uur het grote Dorpsfeest met leuke attracties voor de kinderen, een heus kampvuur en muziek van Dj Crew voor de ouders.Het territorium van Mini-Ruimtereis is onderverdeeld in het Groot Terrein en het Klein Terrein. Het Klein Terrein is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Hier mogen ouders/verzorgers op maandagmorgen van 10.00 uur tot uiterlijk 10.45 uur een handje meehelpen. Daarna nemen de medewerkers het stokje (of beter gezegd “de hamer”) over. Belangrijk te melden is dat elektrisch hulpgereedschap uit den boze is. Mini-Gestel is een Timmerdorp!Denk er ook aan om stevige bouwschoenen of laarzen (liefst geen gympen, slippers of rubberen laarzen) aan te trekken. Informatie zoals tijden en programma van Mini-Gestel is te vinden op www.minigestel.nl of www.facebook.com/SKMiniGestel

Vanaf 1 juli zijn de weekkaarten voor Mini-Gestel te koop bij Albert Heijn, Oetelaar Schoenmode en Hema in Sint-Michielsgestel en Uw Vakzaak Willy Schellekens in Gemonde. In kader van duurzaamheid bestaat de weekkaart nieuwe stijl uit één duurzaam bandje dat eenmalig is vast te maken en gedurende meerdere dagen te gebruiken is. Bandje met ‘weektoegang’ is alle dagen geldig, een bandje met ‘dagtoegang’ is één dag geldig maar kan per dag tegen betaling opnieuw gebruikt worden.
Toegangsbandjes dienen wel geactiveerd te worden via het Ouderportaal op de website www.minigestel.nl. Instructies voor het activeren zijn bij het toegangsbandje bijgesloten.
Voor meer informatie of heeft u vragen kijk dan eerst op genoemde website bij ‘veel gestelde vragen’ onder het kopje Mini-Gestel. Mocht je vraag er niet bijstaan stuur dan een bericht naar info@minigestel.nl.