Openlucht klapstoelenconcert

GEFFEN – Het is inmiddels al enkele jaren traditie dat W.I.K. de zomerstop inluidt met een concert in de openlucht. Na alle Geffense speeltuinen te hebben aangedaan, strijken onze muzikanten op woensdag 3 juli neer in het Arboretum.

Na alle Geffense speeltuinen te hebben gedaan, komt het orkest deze keer naar het Arboretum in Geffen. Kom helemaal in de vakantiestemming door heerlijke muziek op een mooie zomeravond. Leg dat werk in de tuin neer en fiets even langs met de (klein)kinderen of wandel even voorbij met de hond en sluit samen met de fanfare het seizoen in stijl af. Het gevarieerde, muzikale programma duurt een klein uurtje.

O ja..  Vergeet je picknickkleed of klapstoeltje niet.

Datum: 03 juli 2019. Tijd: 19.00 uur. Locatie: Bomenpark het Arboretum, Kerkesteeg in Geffen
Contactinformatie organisatie: Organisatie: Muziekvereniging W.I.K.

website: www.wikgeffen.nl / e-mail: info@wikgeffen.nl

Foto’s: archieffoto’s van W.I.K.

 

Foto's:


DDDDDDm