Start opleiding EHBO Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Weet u wat te doen bij een reanimatie? Zou u een AED kunnen bedienen? Wat moet u doen als een kind niet meer ademt?

In 12 avonden van de EHBO-opleiding zal u, op een voornamelijk praktische manier, worden geleerd om hulp te verlenen aan een medemens in nood. Van het plakken van een pleister, tot het reanimeren en bedienen van een AED. Bij de E.H.B.O.-cursus is ook verbandleer en Eerste Hulp aan Kinderen inbegrepen.
Alles volgens de richtlijnen van de overkoepelende, landelijke organisatie “Het Oranje Kruis”. Aan het einde van de opleiding, na het succesvol afronden van het examen, ontvangt men het diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis.

Bij voldoende aanmeldingen gaat op 27 augustus EHBO-vereniging Sint Michaël weer starten met een nieuwe EHBO-opleiding. De cursus zal worden georganiseerd in het MFA “De Meander” aan het Meanderplein in Sint-Michielsgestel. De kosten van deze cursus bedragen : € 180,- In dit bedrag is behalve de lessen ook het cursusmateriaal en het kopje koffie of thee in de pauze inbegrepen. Bovendien is hiermee ook de contributie van het eerste jaar voldaan.

Heeft u interesse, dan kunt u zich aanmelden op onderstaand adres. E-mailadres:info@ehbosintmichael.nl www.ehbosintmichael.nl

Foto's:


0