Tennisvereniging Thadia pakt uit met 50e editie Open Toernooi

 

SINT-MICHIELSGESTEL – Het park van tennisvereniging Thadia ligt er nu nog vredig bij tussen de bossen. Maar daar gaat verandering in komen. De laatste week van juni barst er de 50e editie van het Securelink Open Toernooi los. Met natuurlijk een speciaal thema. De club gaat vijftig jaar terug in de tijd, naar de Summer of ’69.

Dus dat betekent muziek van Woodstock, bergen bloemenslingers en peace-tekens overal. Uit de wijde omgeving komen tennissers die week naar Thadia om te strijden voor de prijzen. Ieder op zijn eigen niveau, want er wordt gespeeld in de categorieën 2 t/m 8. Inschrijven kan nog t/m zondag 16 juni.

Maar niet alleen tennissers zijn van harte welkom tijdens de feestweek. Ook hoopt de club dat mensen uit de buurt willen komen kijken en aanmoedigen. Vooral tijdens de finaledag op zondag 30 juni.

Hoog niveau

Dat is de moeite waard, want er worden prachtige wedstrijden gespeeld op het hoogste niveau. En Thadia heeft een geweldige Italiaanse keuken waar je heerlijke pasta’s en pizza’s kunt bestellen. “De sfeer is altijd bijzonder tijdens het open toernooi”, aldus een commissielid. ‘Veel gezelligheid en mooi tennis. We hopen dat ook mensen die normaal misschien niet op de club komen, het leuk vinden om een keer te komen kijken. We raden het aan, want naast het tennis hebben we een schitterend terras midden in het bos waar je heerlijk een hapje kunt eten en wat kunt drinken.’

Foto's:


0