Vrij zomerbridgen bij De Klotbeek

HEESWIJK-DINTHER – Vanaf 24 juni is er op alle maandagen in juni, juli en augustus weer de mogelijkheid tot Vrij-bridgen in Heeswijk-Dinther. Het is een prima gelegenheid voor iedereen om in de zomermaanden toch actief bezig te zijn.De concrete data zijn 24 juni, 1 juli, 8 juli, 15 juli, 22 juli, 29 juli, 5 augustus, 12 augustus,19 augustus en 26 augustus 2019.

Bridgen is bij uitstek de mogelijkheid om uw hersenen te trainen en, zoals een bekend neuropsycholoog schreef, kan het de ziekte Alzheimer / Dementie wellicht met 3 tot 5 jaar vertragen. Vrij bridgen is voor iedereen die het bridgespel beheerst toegankelijk. De locatie is in CC Servaes, Raadhuisplein 24 in Dinther. U kunt inschrijven vanaf 19.00 -19.30 uur (uiterlijk). Het spelen start om 19.45 uur.
De kosten zijn € 2,00 per persoon (€ 4,00 per paar) voor hen die geen lid zijn van de Bc de Klotbeek. Breng wel uw NBB-nummer mee. Dit is mede van belang voor de “meesterpunten” die er zijn te vergeven.
Nadere informatie kunt u krijgen op 06-51859617 en op de Website van de club, WWW.bcdeklotbeek.nl
Aanmelden moet plaatsvinden op de avond zelf aan de zaal.

Overigens zal er voor mensen die het bridgespel, willen leren half september waarschijnlijk weer een 1e jaars cursus voor beginners worden gestart bij voldoende deelnemers. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de secretaris, Gerrit van den Berg op mail: gerit.gensberg@gmail.com

Foto's:


0