Weergoden Balkum Beach gunstig gezind

BERLICUM – In het Pinksterweekend heeft Balkum Beach weer plaatsgevonden op het parkeerterrein bij Tibosch. Dit beachvolleybaltoernooi wordt jaarlijks georganiseerd vanuit volleybalclub Hands-Up. Even leek het erop dat de regenjassen, paraplu’s en windschermen tevoorschijn gehaald moesten worden, maar gelukkig ging de wind liggen en de zon schijnen op het moment van spelen.

Deze editie werd voor het eerst het Switch180 funtoernooi georganiseerd, een recreatief toernooi waarbij er 6 tegen 6 gespeeld wordt. Ervaren en minder ervaren spelers streden fanatiek om de titel. Op zaterdagavond werd er nog minstens zo fel doorgespeeld aan de beerpongtafels onder het genot van fijne deuntjes verzorgd door The Sensation. Op zondag en maandag zetten spelers in dames-, heren- en mixpoules, variërend van hoog tot laag, alles op alles om de winst binnen te slepen. Tussendoor was er natuurlijk alle gelegenheid om gezellig (bij) te kletsen en een hapje en drankje te doen in de gezellige tent. De organisatie kan terugkijken op een geslaagd toernooi, met fantastische weersomstandigheden, een goede sfeer en mooie wedstrijden. De winnaars van deze editie: Heren 2×2 hoog: Vergaande Glorie; Heren 2×2 midden: Kris & Kras; Heren 3×3 laag: Glamour & Pain; Dames 2×2 hoog: 1 Aanvaller; Mix 2×2: YanJan; Jeugd 3×3: AV de Ramenlappers; Switch180 6×6: Swampions180

Foto's:


0