Win kaarten voor WiSH Outdoor 2019

BEEK EN DONK – Wil je gratis naar WiSH Outdoor The Netherlands? Weekblad de Brug mag 2×2 full weekend tickets weggeven voor WiSH Outdoor The Netherlands. Wil je gratis kans maken op twee tickets, stuur dan voor maandag 17 juni aanstaande het antwoord op de volgende vraag door naar lezersactie@janenjanmedia.nl: Het Puinhoop Kollektiv maakt momenteel zijn afscheidstour, maar blijft beperkt actief. Zo heeft het een eigen festival. Hoe heet dat en waar wordt het dit jaar gehouden? Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer in je e-mail te vermelden.*

WiSH Outdoor vindt op 5, 6 en 7 juli 2019 plaats in Beek en Donk. Voor de komende editie zijn onder andere Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Hans Kazàn, BLØF, Brennan Heart, De Jeugd van Tegenwoordig, Kris Kross Amsterdam, MAAN en Ran-D gecontracteerd.

(* Je gegevens worden alleen benut voor deze actie en niet langer bewaard als de winnaars bekend zijn)

Foto Jorick de Kruif