Ad van Gulick wint wisselbeker

DEN DUNGEN – Op vrijdag 28 juni hebben de 9 beste koersballers van DUbos-Den Dungen gestreden om de Harrie Gerrits Wisselbeker.

Omdat de leden van de vrijdagmorgengroep al verscheidene jaren hun meerdere moesten erkennen in de middaggroep waren ze er erg op gefocust om dit jaar revanche te nemen. En dat is ze deze keer zeker gelukt. Na een zeer spannende wedstrijd, waarin de koersballers niet veel voor elkaar onder deden, wisten uiteindelijk Ad van Gulick en Geert van der Aa de eerste twee plaatsen te veroveren .Reeds voor de middag nestelden ze zich op plaats een en twee. De heren vd Aa en van Gulick waren niet meer te temmen en toen de punten om half vier geteld waren, bleek Ad van Gulick de grote winnaar. Hij wist 35 punten te scoren en daarmee had hij slechts 1 puntje meer dan de heer van der Aa, die daarmee een mooie tweede plaats veroverde. De winnaar van vorig jaar, Mariet van Uijtert, wist deze keer toch nog beslag te leggen op de derde plaats met 31 punten.
Mevr. Sjaan Gerrits reikte op het eind van de middag de beker, die de naam van haar overleden man Harrie draagt, uit aan een van trots glimmende heer van Gulick.
Nu gaan de koersballers genieten van een welverdiende vakantie en 30 augustus gaat de nieuwe competitie weer van start.

Foto's:


0