Bij internationale wedstrijd

SINT-MICHIELSGESTEL – Bij de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen waarin Zegenwerp weer zelfstandig wedstrijden zwemt hebben de zwemmers het uitstekend gedaan.

Tussen de 50 verenigingen uit 7 verschillende landen wisten de Zegenwerpzwemmers zich prima staande te houden. In het medaille klassement eindigde de vereniging bij de beste 10 van Nederland.
Er werden door de Zegenwerpzwemmers 47 persoonlijke records gezwommen. Elissa Emmers 6 x, Guy Huijsmans en Juul Schellekens 5x, Iris Verheij en Tessa Groenendaal 4x, 3 persoonlijk records werden er behaald door Anouk Hacken, Kes Keij, Marit Vermeulen en Kenza Bakkali. Helmie van de Laar en Jaap d Koning 2x, Tasnim Bezbiz, Isa Schellekens en Lisa Verheij ieder één persoonlijk record.

Er werden in totaal 11 medaille behaald: Goud: Isa Schellekens op 200 rugslag en 100 vlinderslag en Tasnim Bezbiz op 50 vrije slag. Zilver: Isa Schellekens op 100 vrije slag en 50 schoolslag, Guy Huijsmans op 50 en 200 meter rugslag. Brons: Isa Schellekens op 100 rug slag en 50 vlinderslag, Guy Huijsmans op 50 vrije slag en 100 meter rugslag, Lisa Verheij op 200 meter schoolslag. Ook werden er ook nog tien top-10-plaatsen behaald.

De medaillewinnaars

Foto's:


0