Dinerbon Gestelse Vlooienmarkt naar Uden

SINT-MICHIELSGESTEL – Jan-Herman Reuvekamp, voorzitter van de Grote Gestelse Vlooienmarkt, overhandigde vorige week woensdag een dinerbon aan Bas Schuurmans en zijn zwager Johan uit Uden. Tijdens de vlooienmarkt had de inmiddels uitgezwaaide burgemeester Pommer hun flyer uit een oude ijzeren melkkan gevist.
Al degenen die spullen hadden aangeleverd voor de vlooienmarkt konden meedingen naar een dinerbon geschonken door Brasserie Thuys. De schoonmoeder van de winnaar is onlangs verhuisd naar Schaijk en haar huis moest leeg. Ze had kort daarvoor de flyer ontvangen waarin aangekondigd werd dat er spullekes ingeleverd konden worden voor de vlooienmarkt en die stond nog op de kast.
Aangezien de opbrengst bestemd was voor de Gestelse jeugd – Johan zelf is actief als vrijwilliger van de kindervakantieweek in Schaijk – werd samen met zijn zwager in een mudvolle auto met spullen koers gezet richting Gestel. De zwagers zullen samen hun bon gaan verzilveren aan de voet van de ouwe toren.

Jan-Herman Reuvekamp overhandigt de cheque

Foto's:


0