Eastpak; meer dan rugzakken alleen

 

 

Zeg je Eastpak, dan denk je aan een rugzak. Maar Eastpak is veel meer dan alleen de rugzakken waarmee we allemaal opgegroeid zijn.

 

Sinds de start in de jaren vijftig is dit merk niet meer weg te denken. Niet alleen omdat ze staan voor kwaliteit maar ook omdat ze elk seizoen nieuwe trends zetten in kleur en design. Daardoor is er altijd een Eastpak die bij jou past en blijf je op school toch uniek.

 

De schooltas sinds jaar en dag is de Padded Pak’r van Eastpak. Een tas die bedoeld was voor Amerikaanse studenten die op de vele campussen van universiteiten woonden. Maar ook in Nederland groeide deze  Eastpak rugzak uit tot een van de populairste schooltassen ooit. En elk seizoen is het weer een feest om te kijken welke nieuwe kleuren en printjes er dit keer zijn.

 

Rugtassen maar dan in een nieuw jasje

 

Rugzakken met een eigen look

Niet alle rugzakken van Eastpak hebben dezelfde looks. Met sportieve serie Floid maakte Eastpak een rugzak met veel ruimte en een goed draagcomfort. Deze serie heeft meerdere opbergvakken en een laptopvak voor een 15-inch laptop. Samen met de verstelbare schouderbanden en een borstriem, maakt dit het een ideale tas voor dagelijks gebruik.

 

Nog een Eastpak met een heel eigen look is de Ciera. Een rugzak in een super vrouwelijk jasje van roze bloemen. Geïnspireerd op de Japanse kimono. Ook aan de binnenkant is deze tas stijlvol afgewerkt met een groot blauwkleurig hoofdvak en een apart laptopvak. De tas wordt gesloten met een gesp en je draagt hem makkelijk op je rug of stoer over je schouder.

 

 

 

 

 

Weekendje weg; je Eastpak mee

De Renana Jeansy in mooi effen blauw of de donkere Check Bleach met stippels zijn de ideale tassen voor een weekendje weg. Met een groot hoofdvak heb je snel overzicht op wat je hebt ingepakt. In het binnenvakje met ritsluiting berg je je kleinere belangrijke spullen op. De tas is goed te combineren met een van de rugzakken. En na je weekend… gebruik je deze Easpak topper gewoon voor elk tripje naar de sportschool.

 

Met deze handbagage loopt elke trip op rolletjes

Meer ruimte nodig? De Eastpak Tranverz XS Jeansy is de ideale tas/koffer om mee te nemen op je reis. Een stoer uiterlijk van Jeansy stof met handgrepen van leer. Deze trolley kan door als handbagage maar heeft tegelijk een uitschuifbare stang waardoor je hem zonder al te veel moeite mee neemt of gebruik je liever de in lengte verstelbare schouderband? De compressieriemen binnenin de tas houden al jouw spullen netjes op je plek. En de tas is heel plat op te bergen wanneer je hem even niet gebruikt.

 

Veilig dicht bij je met de Eastpak Springer collectie

Een dagje naar een drukke stad? Een festival of excursie op de planning staan? Of ben je gewoon vaak onderweg in drukke treinen en bussen? Dan is de Eastpak Springer jouw nieuwe favoriete accessoire. Want of je dit model nu om je heupen draagt of als crossbody, je houdt altijd zicht op je meest kostbare spullen. Deze hippe, blauwe Stitch Cross heeft naast het voorvak nog een fijn extra ritsvak aan de achterkant.

Hou je niet van blauw? Dan heeft Eastpak gewoon nog tal van andere kleuren en designs voor jou.

 

 

 

Eastpak; dat is altijd kwaliteit voor een betaalbare prijs 

Eastpak rugzakken staan bekend om kwaliteit, veelzijdigheid en oersterke materialen. “Built to Resist” is het motto en deze slogan omschrijft het merk perfect.

 

Een mooie Eastpak  heb je al voor 35 euro en als je dan bedenkt dat een garantietermijn van 30 jaren inbegrepen is in deze prijs. Deze garantie geldt trouwens ook voor de heuptassen en etuis. The Bagstore geeft je trouwens altijd de laagste prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaald.

 

 

 

Foto's:


e654321