‘Efkus Wa Anders’ terug in de tijd

Lokaal 7 brengt elke zondagmorgen het actualiteitenprogramma Efkus wa Anders. Dit luchtige programma wordt gepresenteerd door Bert van Druenen en Ton Mathijssen. Verschillende lokale onderwerpen en wistjedatjes worden elke week behandeld. De radiomakers genieten de komende weken van een in hun ogen welverdiende vakantie. Vanaf 25 augustus is dit luchtige actualiteitenprogramma weer wekelijks te beluisteren op de radio.
In die tussentijd gaat Efkus wa Anders terug in de tijd. Wekelijks kunt u luisteren naar fragmenten van uitzendingen uit de afgelopen jaren. Denk onder andere nog eens aan de afbraak van de kerk in Berlicum, de nieuwe dorpsdichter, mini Gestel, het museum dovenonderwijs, de fusie van SCI en voetbalvereniging St-Michielsgestel en de trouwlocaties die onze gemeente kent. Kortom een mooie compilatie van velen bijzondere momenten.
Uw evenement onder de aandacht brengen? mail: nieuws@lokaal7.nl Nieuwsgierig? Efkus Wa Anders is elke zondagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur te beluisteren bij lokaal 7 (ether FM 107.4 / kabel 87.5 of digitaal via lokaal7.nl of lokaal 7 app. Dit programma is altijd terug te beluisteren via www.lokaal7.nl , zie: uitzending gemist.

Een Bakske met

De presentatoren Rob Vancrayelynghe of Ton Mathijssen nemen in dit programma een kijkje in het leven van een bekende of soms wat onbekendere inwoner uit de gemeente Sint-Michielsgestel. De luisteraars kunnen een uurtje meegenieten van velen verrassende verhalen over vroeger en nu. In de komende vakantietijd komen diverse personen aan bod die al eerder te gast zijn geweest. Willem Klok vertelt over zijn voorzitterschap van BMC, zoon Otto heeft het weer over zijn vader, Wout van Son vertelt over de Gestelse hospice en Ingrid van Boxtel over haar rol als voorzitter van het evenementencomité Berlicum Middelrode. Een bakske met is elke zondag te beluisteren tussen 10.00 en 11.00 uur.

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM, via de kabel op 87.5 Mhz, via de website www.lokaaal7.nl en zelfs via YouTube.

Foto's:


0