Geen Balkumse Kwis in december 2019

BERLICUM – Als Mirroise Bok ben ik nauw betrokken bij de activiteiten die de commissie van de Balkumse Kwis ieder jaar weer weet op te zetten om de inwoners van Balkum en Mirroi een bere-gezellige kwis-avond te bezorgen.

Omdat een aantal commissieleden na de jubileumeditie heeft aangegeven te stoppen, ben ik samen met de organisatie al een paar maanden aan het lobbyen voor enthousiaste mensen die graag het stokje willen overnemen. De commissie heeft echter aangegeven dat er niet genoeg nieuwe aanwas is om dit jaar met het huidige team wederom een Balkumse Kwis te organiseren.

Dit betekent dat er in december 2019 géén Balkumse Kwis zal zijn. Zoals men mij vertelde; er is genoeg wilskracht, maar te weinig mankracht.

Op mijn werkbezoeken bij de teams tijdens de afgelopen kwisavond heb ik wel gemerkt dat de teams blijvend enthousiast zijn en niet alleen ik, maar ook de hele commissie van de Balkumse Kwis betreurt het genomen besluit dan ook zeer.

Graag doe ik aan iedereen die de Balkumse Kwis een warm hart toedraagt nog een oproep, want vele handige bokkenpootjes en handjes maken een mooie kwis; vind jij het leuk om deel uit te maken van een super enthousiast team en heb jij één (meer mag natuurlijk altijd) van onderstaande competenties, neem dan zeker contact op via info@balkumsekwis.nl:
Bedenken en maken van vragen
Beoordelen van de vragen
Kennis van social media
Kennis van bewerken websites
Kennis van DTP voor het bewerken en opmaken van het kwisboek

Wij komen graag bij je langs om meer te vertellen over wat de organisatie van de Balkumse Kwis inhoudt.
Als er zich voldoende nieuwe leden aanmelden gaan we zeker voor een editie 2020 en blijft ook de Mirroise Bok behouden.

Foto's:


0