Geslaagde Synchro Show De Treffers

ROSMALEN – De afdeling synchroonzwemmen van De Treffers sloot zondag 30 juni het seizoen traditioneel af met het jaarlijkse synchroonzwemgala. Ook dit jaar is er weer een mooie show neergezet. Alle zwemsters, jong en oud, mochten hun uitvoering laten zien aan het publiek. De tribunes zaten goed vol en de zwemsters hebben genoten.

De show werd geopend met een gezamenlijke uitvoering. Seniorenzwemster Cheryl Dul had op het vrolijke nummer Sing, Sing, Sing een leuke choreografie gemaakt en de sfeer zat er meteen goed in. Vervolgens werden er solo’s, duetten en groepen gezwommen in verschillende leeftijdscategorieën.
In de categorie Age 2 (tot 15 jaar) zwom de Rosmalense Mary-Ann van Grinsven een mooie solo op het nummer ‘River flows in you’. Voor Mary-Ann was dit een bijzonder gala. Na jaren met veel inzet en plezier bij De Treffers te hebben gezwommen, zal zij met ingang van volgend seizoen bij een vereniging in Zuid-Holland gaan zwemmen. De Treffers zal Mary-Ann gaan missen, maar wenst haar veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging.

Spannend

Voor de meeste meiden uit de jongste groep synchroonzwemsters was dit het eerste gala, extra spannend dus. Deze groep van zeven meiden zwom een leuke uitvoering op muziek uit de film ‘The Queen’s Corgi’ en werd daarbij aangemoedigd door juf Sharona die net getrouwd was, maar speciaal was komen kijken naar haar pupillen.
Het gala werd afgesloten met een uitvoering door alle zwemsters op het nummer ‘Friend like me’, ook weer geschreven door Cheryl Dul. Met een paar zogenaamde opduwen, waarbij de jongere zwemsters de lucht in gingen, was dit een spetterende afsluiting.

Lijkt synchroonzwemmen jou ook een leuke sport, ben je tussen 6 en 8 jaar en in het bezit van zwemdiploma B, dan kun je je via de website van De Treffers aanmelden voor een proefles. Ook ervaren synchroonzwemsters van alle leeftijden zijn van harte welkom.

Het gala is de traditionele seizoensafsluiting

Foto's:


0