Guido Weijers geeft een masterclass in PERRON-3

ROSMALEN – Guido Weijers kennen we allemaal als cabaretier. Nu slaat hij een totaal nieuwe weg in en komt met zijn Masterclass Geluk een vrolijk theatercollege geven over de wetenschappelijke kant van geluk!

Gooi alle zelfhulpboeken over geluk in de prullenbak en zeg gedag tegen alle geluksgoeroes. Mindfulness, yoga of meditatie? Weg ermee! Guido Weijers blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk concreet? Hij volgde masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk.
Deze kennis komt Guido Weijers nu delen in het theater. Een heerlijke avond waarop je de zaal misschien wel een stuk gelukkiger verlaat! We beloven geen cabaret. Wel garanderen we dat iedereen met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan ze gekomen zijn.Kom ontdekken wat geluk is op vrijdag 24 en zaterdag 25 april om 20.30 uur in PERRON-3. Voor meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl.

Guido Weijers met zijn masterclass over geluk. Foto: PR Loens Media.

Foto's:


0