Happen & Grappen

BERLICUM – Happen en Grappen, dineren en lachen. Het staat te gebeuren op zaterdag 21 september om 19.00 uur in het Beneluxtheater van Den Durpsherd.Na de succesvolle eerste editie in 2018 kunt u weer een avond genieten tijdens deze avond van heerlijk eten en onbekommerd lachen! Tussen de optredens van diverse standup comedians wordt u aan tafel voorzien van heerlijke tapas en pinchos.

Met de volgende comedians: Roel C Verburg, bekend van BNN/VARA Padoem Patsss Onelinershow, Lowlands, RTL4, Radio Veronica en 3FM. Jeroen Pater, die u kunt kennen van Veronica, Lowlands en als oprichter van Comedyhuis Utrecht. Bruno Bittoun, comedian uit België. Hij heeft meerdere prijzen gewonnen en finales behaald van comedywedstrijden, zoals Cabarette-ketet. Loek Marneffe is een talent uit Eindhoven. Hij behaalde diverse finales, zoals Comedymatch, Keigrappigste Comedy Bokaal en Cabarette-ketet. MC Raymon Hofkens is winnaar van de Publieksprijs ComedySlam, Jury-&Publiekswinnaar Comedy Concours Belgie en verder was hij te zien en horen op Omroep Brabant, Lowlands en Paaspop. Hij is bovendien organisator van Het Eindhovens Comedyfestival. Kaarten inclusief eten a 29,50 via www.beneluxtheater.nl. Roel C. Verburg. Foto Vincent

Foto's:


0