Mark van de Veerdonk nu te zien in PERRON-3

ROSMALEN – Mark van de Veerdonk staat bekend om zijn verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Op donderdag 26 maart is hij te zien met zijn nieuwe show Geen Viking in PERRON-3.

Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. In ‘Geen Viking’ doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.
Wie Mark al eerder heeft zien optreden weet dat het draait om een belangrijke vraag: wat wordt het decorstuk deze keer? Van de Veerdonk zegt hier maar een ding over: Geen Viking.
Mark van de Veerdonk is op donderdag 26 maart om 20.30 uur te zien in PERRON-3. Voor meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl

Mark van de Veerdonk met zijn nieuwe show Geen Viking. Foto: Cathrien van de Veerdonk

Foto's:


0