Melden kapotte straatlamp of stoeptegel eenvoudig met nieuwe app en website

 

SINT-MICHIELSGESTEL – Ziet u een losse stoeptegel? Doet een straatlantaarn het niet meer of is er afval gestort in de berm in het buitengebied? De gemeente Sint-Michielsgestel maakt het met de Fixi app en website nog makkelijker om een melding over de openbare ruimte te maken.

De website van Fixi is geïntegreerd in de gemeentewebsite www.sint-michielsgestel.nl en de Fixi app is beschikbaar in de Appstore en Google Playstore.

Beter bereikbaar

U kunt op verschillende manieren een melding over de openbare ruimte maken: telefonisch, via de Fixi app of op de website. Als u via de gemeentewebsite een melding maakt, komt u nu op de Fixi website terecht. Dit voor een nog betere bereikbaarheid.

Hoe werkt het?

U kunt meldingen maken door te registreren/in te loggen of u kunt meldingen zonder account maken. Vul hierbij wel uw e-mailadres in, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de voortgang van uw melding. Uw gegevens zijn uiteraard niet openbaar maar gebruiken we alleen voor de afhandeling.

Foto's:


0