Onder de boom met ‘t Kumtvaneiges

MIDDELRODE – Op het vernieuwde Beukplein in Middelrode is er op vrijdag 12 juli om 19.30 uur een meezingavond onder het motto “Zingen onder dun Boom” in Middelrode. Vanaf 18.45 uur kan iedereen er terecht voor een mooi plekje om de zanghappening mee te maken.

Zanggroep ’t Kumtvaneiges en dorpshuis De Moerkoal hebben de handen ineengeslagen voor de meezingavond. Het geheel zal anders ingericht zijn zodat er volop gebruik kan worden gemaakt van de nieuwe bank onder de beuk voor het dorpshuis en er wordt een terras ingericht zodat het publiek gezellig in groepjes kan zitten. Naast ’t Kumtvaneiges is er, op veler verzoek vanwege hun fantastische optreden verleden jaar, een gastoptreden van de “Sluiszangers” uit Macharen onder leiding van Niels Swinkels. Het repertoire van beide groepen is overlegd zodat er geen ‘dubbele’ nummers voorbij komen, maar het een gevarieerde avond wordt. Komt u ook? De toegang is gratis en de stoel of bank die u gebruikt ook, evenals de muziek en de optredens van de beide groepen.
Als u koffie of een drankje gebruikt dan zal dit met een stralende lach door de dames van de Moerkoal worden geserveerd. Oók gratis. Het enige dat u af hoeft te rekenen is het drankje zelf. Wist u al dat de Moerkoal heerlijke appeltaart serveert?
Wat er vooraf niet geregeld kan worden is het weer. Gehoopt wordt op een warme zomeravond met veel publiek die gaan genieten van zang en muziek.

Foto's:


0