Stanley Portier

Op 7 juli is tot onze grote verslagenheid onze medewerker en collega Stanley Portier overleden. Hij was al enige tijd ziek en is enkele dagen voor zijn overlijden hard achteruit gegaan. Hij was pleitbezorger van de progressieve (rock)muziek op onze zender.

Stanley presenteerde op Lokaal 7 het programma Night of the Progs. Hiermee is hij in februari 2017 gestart. Toen hij in 2016 samen met zijn vrouw Marom, die toen nog zitting had in het bestuur van Lokaal 7, collega Martin Nooijen tegenkwam, werd het zaadje geplant. Het was namelijk Stanleys wens om een eigen radioprogramma voor progressieve muziek te gaan maken. Ex-collega Clemens Leunisse en ook radiopresentator had bij hem dat idee sterk aangewakkerd.

Na enkele maanden waren het collega’s Martin Nooijen, Teus van der Kuijlen en Bart Clement die begonnen aan Rock of Ages, een programma met hardrock en heavymetalmuziek. Een mooie donderdagavond was geboren, met wisselende presentatoren, waarbij Stanley regelmatig bleef hangen. Er was en is altijd veel gezelligheid en droge humor in de studio en de collega’s hadden veel lol onder elkaar. Met enige regelmaat werden er ook zogeheten fusion-uitzendingen gemaakt met verschillende (progressieve) rockmuziek. Begin 2019 gingen Martin en Stanley samen verder op de donderdagavond, maar regelmatig bleven de anderen op bezoek komen in de uitzending. Helaas is aan deze samenwerking door het overlijden van Stanley een einde gekomen. Wij zullen deze gezelligheid enorm gaan missen.

Night Of The Progs – Final Show

Op donderdag 18 juli zal Night of the Progs – The Final Show – vanaf 20.00 uur live op Lokaal 7 te horen zijn. Martin Nooijen en Bart Clement zullen samen met gasten een mooie herinnering achterlaten aan het programma, dat Stanley altijd met liefde maakte. De nummers die worden gedraaid zijn aangedragen door Stanley zelf en door Stanleys kinderen. Ook hebben we gastbijdragen van enkele artiesten met wie Stanley door de jaren heen een warm contact heeft opgebouwd. Samen gaan we mooie herinneringen aan de afgelopen jaren vangen in een mooie uitzending.

Wij nodigen iedereen uit te luisteren naar dit programma, donderdag 18 juli 2019 vanaf 20.00 uur.

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM, via de kabel op 87.5 Mhz, via de website www.lokaaal7.nl en zelfs via YouTube.

Op de foto, vlnr; Stanley Portier, Martin Nooijen en Bart Clement

Foto's:


0