Terugblik laatste uitzending Night Of The Progs

Afgelopen donderdag 18 juli was de laatste uitzending van Night of the Progs. Het werd een mooi en waardig afscheid van het programma dat met het overlijden van Stanley Portier niet meer terugkeert bij Lokaal 7. Met familie en goede vrienden werd teruggeblikt en er werd muziek gedraaid die Stanley en zijn nabestaanden hadden gekozen.
Ook de presentatoren Martin Nooijen en Bart Clement deden met gastbijdragen een duit in het zakje. Een show die in eerste instantie twee uur zou gaan duren, werd uiteindelijk drie uur met ook bijdragen van enkele muzikanten met wie Stanley goed contact had. Al met al een waardig afscheid van Night Of The Progs.
Mede namens de familie van Stanley, danken wij iedereen hartelijk voor het medeleven en de mooie reacties die we op de uitzending hebben mogen ontvangen.

Laatste Show Rock Of Ages

Met het overlijden van Stanley Portier blijft er met Martin Nooijen voor Rock Of Ages slechts één programmamaker over. Gezien het feit dat Martin naast Rock of Ages ook drie andere programma’s bij Lokaal 7 (mede) presenteert, heeft hij besloten om met Rock of Ages te stoppen. Daarom zal donderdag 25 juli 2019 de laatste editie bij Lokaal 7 te horen zijn. Martin Nooijen zal samen met Bart Clement nog éénmaal de harde gitaren op Lokaal 7 laten scheuren. Beiden zullen hierbij voornamelijk hun eigen favorieten laten horen. Verwacht hierbij muziek van Judas Priest, Yngwie Malmsteen, Iron Maiden, Scorpions, maar ook Within Temptation, Nightwish en Kamelot zullen voorbij komen. Ook zal er nog één keer een cover van Leo te horen zijn.

De laatste Rock Of Ages begint deze donderdag om 20.00 uur en vlak vóór 23.00 uur wordt de laatste plaat ingestart. Wij danken iedereen alvast voor het luisteren de voorbije twee jaren. Rock on!

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM, via de kabel op 87.5 Mhz, via de website www.lokaaal7.nl en zelfs via YouTube. Programma’s zijn terug te luisteren via uitzending gemist.

Op de foto, vlnr; Stanley Portier, Martin Nooijen en Bart Clement

Foto's:


0