02 juli 2019

Verkiezing Rosmalens Ondernemer van het Jaar 2019

ROSMALEN – Op 28 juni 2019 is Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling uitgeroepen tot Rosmalense Ondernemer van het Jaar. Voorzitter Joost Wasser lichtte de redenen daartoe tijdens het druk bezochte zomer-event toe.

Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling is al meer dan 80 jaar een begrip in Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch. Hoedemakers legt zich onder het motto Bouwen is Beleven toe op onderhoud, nieuwbouw en ontwikkeling. Klantgericht en met oog voor duurzaamheid en milieu. Hoedemakers en haar naamgevers zijn van oudsher ook maatschappelijk zeer betrokken, zoals blijkt uit hun steun voor het Rosmalense verenigingsleven en de inzet voor het ondernemerschap in zowel Rosmalen als Den Bosch, en dat al meerdere generaties lang.

Joost Wasser overhandigde Marc Hoedemakers, directeur van de gelijknamige onderneming, de bij de verkiezing behorende cheque van € 500,- voor een door hem aan te wijzen goed doel in Rosmalen. Ton en Jacqueline van Grinsven, de winnaars van vorig jaar, overhandigden Marc de bij de verkiezing horende wisselbokaal. De Vereniging van Rosmalense Ondernemers behartigt de belangen van ondernemers in Rosmalen. De vereniging kent zo’n 100 leden en is daarnaast een ontmoetingspunt, waar ondernemers elkaar keren kennen, ideeën uitwisselen en kennis opdoen. Bent u ondernemer in Rosmalen en wilt u kennis maken met andere ondernemers, neem dan een kijkje op de website https://www.rosmalenseondernemers.nl/ en bezoek een van de events.

Foto's:


0