Wipschieten gilde Berlicum

BERLICUM – Afgelopen vrijdag 28 juni waren alle deelnemers van de zomeravondcompetitie weer aanwezig op de Sint Jorishof. Deze keer werd de finale van de eerste match wipschieten ‘verschoten’.
De weergoden waren ons alle avonden gunstig gezind. Lekker gezellig en sportief in de buitenlucht strijden om de prachtige wisselbokaal die door Tweewielers Guus van Buuren geschonken werd.

Een dertigtal schutters verdeeld over 5 teams gingen ervoor! Tactieken en tips werden besproken en ook de, in de sport gebruikelijke, prognoses werden gebruikt om de tegenstanders te beïnvloeden.
Halverwege de avond passeerden de Heren van de Snorrenclub het team Niet Geschoten Is Altijd Mis en kwamen zodoende in de finale uit tegen de Kermisklanten.
De beste schutters werden voor deze match ingezet en na 12 schoten was de eindstand 8 – 10 in het voordeel van de Kermisklanten.

Na de prijsuitreiking door de Hoofdman van het gilde volgde nog een gezellige derde helft en de deelnemers zien uit naar volgend jaar. Natuurlijk zijn dan nieuwe teams van harte welkom.
Enkele evaluatiepunten werden uitgewisseld en de organisatie houdt contact met de teamcaptains.

Foto's:


0